Vindazo over Spam

Bent u op zoek naar informatie over hoe u uzelf kunt uitschrijven voor onze nieuwsbrief? Wilt onze job alerts eenvoudig stopzetten?

Wilt u uzelf afmelden bij Vindazo? Kijk dan op 

https://vacatures.today/unsubscribe.html
Meer informatie
https://www.vindazo.be/pages/afmelden-bij-Vindazo/

Heeft u onze e-mail niet kunnen vinden in uw postvak? Dan raden we u aan om even in uw Spambox te kijken. Het is mogelijk dat onze e-mail per ongeluk hierin terecht is gekomen. Staat de e-mail inderdaad in uw Spambox? Markeer dit bericht dan als belangrijk en selecteer de optie ‘Nooit naar spam sturen’. Zo voorkomt u dat wij als afzender geblokkeerd worden. Verouderde filters kunnen ervoor zorgen dat e-mails bij accounts van Microsoft of Yahoo ten onrechte in de Spambox verschijnen. Hierdoor kunnen betrouwbare notificaties per ongeluk in het mapje met ongewenste berichten verschijnen.

We vertellen u graag wat meer over de mailboxen van de verschillende aanbieders met daarin een uitleg over hoe u de markering ‘Ongewenst’ kunt voorkomen.

Informatie over automatische spamfilters

We hebben inmiddels verschillende opmerkingen gehad over het feit dat onze job alerts niet altijd in de inbox terecht komen bij mensen met een Microsoft-mailadres.

Doordat we regelmatig updates en meldingen via de e-mail verzenden, zien sommige aanbieders dit ten onrechte als ongewenste berichtjes en komen ze terecht in de map Spam of Junk. Of dit ook bij u het geval is, hangt onder meer af van uw beroep en de instellingen van uw e-mail. Kandidaten met veel gevraagde beroepen ontvangen in de regel heel wat meer mails van ons. Dit komt doordat er veel werkgevers op zoek zijn naar goed personeel.

Veel mensen zijn niet tevreden over de standaard filteropties voor ongewenste berichten bij de mailboxen van Microsoft. De filters die Outlook heeft voor ongewenste e-mail zijn namelijk niet erg effectief. Ze houden echte ongewenste mails niet tegen, maar plaatsen betrouwbare berichten juist ten onrechte in de map met ongewenste berichtgeving.

https://support.microsoft.com/nl-nl/office/overzicht-van-het-filter-voor-ongewenste-e-mail-5ae3ea8e-cf41-4fa0-b02a-3b96e21de089

Microsoft zelf raadt gebruikers aan om zelf met enige regelmaat de map met ongewenste berichten te checken. Op deze manier kunnen ze bekijken of er niet per ongeluk betrouwbare berichten in de spambox terecht zijn gekomen. Is dit toch het geval? Dan kunnen gebruikers deze mails eenvoudig terugzetten naar de inbox of een zelfgemaakte map naar keuze. Daarnaast is het mogelijk om binnengekomen e-mails een markering te geven, zoals de markering ‘niet ongewenst’.

Zelfs als u dit iedere dag weer opnieuw doet is er geen garantie dat alle belangrijke e-mails daadwerkelijk in uw postvak belanden. We raden u daarom aan om gebruik te maken van een Belgische e-mailaanbieder of Gmail. In onze ervaring zijn dit de beste aanbieders.

Wilt u liever zelf uw eigen filters voor uw e-mail instellen? Dat kan natuurlijk ook.

Standaard zijn er verschillende filters ingesteld, waaronder die voor ongewenste berichtjes via de mail. Handmatig instellen is altijd mogelijk, bijvoorbeeld door zelf nieuwe filters aan te maken. De filters beoordelen elk bericht dat binnenkomt aan de hand van meerdere factoren. U kunt zelf aangeven wat u hierbij belangrijk vindt.