Over Vindazo

 

Over Vindazo

Vindazo is de grootste zoekmachine voor vacatures in België en wordt ook wel “de Google van de jobs” genoemd. Vindazo doorzoekt en verzamelt werkaanbiedingen van duizenden verschillende jobsites, kranten, bedrijfswebsites, interimkantoren, selectiebureaus, vaksites en diverse andere websites waarop jobs worden gepubliceerd.

 

Vindazo voor werkzoekenden (gratis)

Vindazo maakt het voor werkzoekenden zeer gemakkelijk om snel, eenvoudig en doelgericht de gewenste job binnen alle beschikbare vacatures te zoeken. Vindazo is speciaal ontwikkeld voor kandidaten om alle werkaanbiedingen eenvoudiger en sneller te kunnen doorzoeken. Door middel van onze gebruiksvriendelijke website en gemakkelijk te gebruiken zoekformulier kan men eenvoudig alle openstaande jobs in België raadplegen op functietitel, trefwoorden, regio, postcode, of sector en dit zonder naar elke website afzonderlijk te moeten navigeren en telkens weer opnieuw alle zoekcriteria te moeten invullen. Vindazo is voor vele werkzoekenden de eerste stap bij hun zoektocht naar een nieuwe job.

Klik hier voor meer informatie.

 

Vindazo voor werkgevers

Vindazo is effectief voor bedrijven van elk type, sector en grootte. Door vacatures op Vindazo te publiceren krijgen werkgevers toegang tot het grootste publiek van potentiële kandidaten. Vindazo is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken door werkzoekenden waardoor het de meest gebruikte jobzoekmachine is en dus het ideale online medium voor werkgevers om hun vacatures kenbaar te maken aan hun doelgroep. Vindazo is voor vele kandidaten de eerste stap bij hun zoektocht naar een nieuwe job. Een vacature publiceren op Vindazo is zeer eenvoudig en budgetvriendelijk. Het kan reeds vanaf €295 en duurt hooguit 5 minuten.

Klik hier voor meer informatie.

 

info@vindazo.be

Plaats uw baan en bereik meer kandidaten rechtstreeks op VINDAZO

Zichtbaar via duizenden kandidaten

POST JOB JOUW ONLINE