Uitschrijven afmelden bij Vindazo

Al onze job sites houden zich aan de geldende Europese regelgeving. In iedere mailing is dan ook een link te vinden waarmee u zich kunt uitschrijven. Doorgaans vindt u deze informatie in kleinere letters onderaan de nieuwsbrief. Tip: zoek in uw mailbox naar woorden zoals 'unsubscribe' of 'opt-out'. Om er zeker van te zijn dat u zich eenvoudig bij ons kunt uitschrijven plaatsen we deze link bij onze job alerts helemaal bovenaan. Wilt u zich liever uitschrijven via een online formulier? Ook dat is uiteraard mogelijk.

https://vacatures.today/unsubscribe.html

Niet alle e-mails met vacatures zijn afkomstig van onze service. Ziet u geen unsubscribe link of ontvangt u na het invullen en versturen van het uitschrijfformulier nog steeds e-mails? Dan gaat het waarschijnlijk om spamberichten. Deze kunt u het beste als spam markeren, zodat ze de volgende keer direct in uw spambox terechtkomen. In veel gevallen worden dergelijke spam verzonden door meerdere afzenders (meerdere e-mailadressen). Blijf deze mails markeren als spam. Zo bent u er als het goed is met een paar dagen vanaf.

Gebruiken de spammers iedere keer eenzelfde zin, eenzelfde aanhef of eenzelfde naam? Dan kunt u ook een filter instellen zodat alle mails met die kenmerken direct naar de spambox gaan.

Voor meer informatie over het effectief filteren van spam kunt u terecht op de website van uw aanbieder.

Onze mails zijn altijd voorzien van een Unsubscribe link.

De Robinson-lijst

De zogeheten Robinson-lijst is een bestand dat gegevens bevat van mensen die geen geadresseerde reclame meer wensen te ontvangen via de post. Iedereen kan zich kosteloos aanmelden bij deze lijst.

Bedrijven zijn niet wettelijk verplicht om de Robinson-lijst te gebruiken als ze commerciële acties op naam versturen. Toch adviseert de BAM, de Belgian Association of Marketing, bedrijven om deze lijst te raadplegen en de betrokken adressen te verwijderen uit hun databases voor geadresseerde reclame per post, e-mail of telefoon.

U kunt ook uw volledige gegevens laten verwijderen door gebruik te maken van dit formulier en uw e-mailadres toe te voegen aan onze Robinson-lijst. Op deze manier zal u in de toekomst niet meer benaderd worden door onze services.

Uw accounts worden op alle sites gedeactiveerd. Hiervoor is een bevestiging per e-mail nodig.