Job 33 van 217


Report this listing

Solliciteren



Ontbijtmedewerker hotel (flexi)


Functie

Als ontbijtmedewerker speel jij een essentiële rol in het creëren van een geweldige start van de dag voor hotelgasten. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van het ontbijtbuffet, het assisteren van gasten, en je zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt tijdens de ontbijtshift. Als jij goed overweg kan met mensen, en een uitnodigende omgeving kan creëren, dat is dit zeker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een empathisch en goedlachs profiel die telkens op vrijdag, zaterdag en zondag wil werken, van 7h30 tot 15h. De tewerkstelling voor deze tewerkstelling gebeurt via het flexi-statuut.

In de functie van ontbijtmedewerker (v/m/x) zal jij volgende taken uitvoeren:

Klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet waaronder warme en koude gerechten, drankjes en vers gebakken brood
Gasten begroeten en hen begeleiden naar hun tafels waar je bestellingen en speciale verzoeken opneemt
Zorg dragen voor een schone en opgeruimde ontbijtruimte
Verstrekken van informatie aan gasten over het hotel en lokale bezienswaardigheden
Na de ontbijtshift: efficiënt in-en uitchecken van gasten, beantwoorden van telefoongesprekken en e-mails, bijhouden van reservaties en zorgen voor een georganiseerde receptie

Jouw profiel

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een vriendelijke, beleefde, en goedlachse 55-plusser met:

Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden
Communicatieve vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken
Flexibele ingesteldheid en capaciteit om duidelijk te communiceren in een dynamische omgeving
Ervaring in de horeca of klantenservice is een pluspunt, maar geen vereiste
Kennis van de Nederlandse, Engelse en Franse taal. Andere talen zijn zeker een pluspunt
  • Gerechten opdienen in de zaal
  • De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden
  • De tafels afruimen
    De zaal van het restaurant schoonmaken
  • Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten, ...)
  • De mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeuken
    De tafels klaarmaken voor de dienst
  • De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie
    De bestelling opnemen

Aanbod

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een gedreven profiel die telkens op vrijdag, zaterdag en zondag, wil werken via het flexi-statuut. Een degelijke opleiding wordt 'on the job' voorzien. Voor deze functie wordt een marktconform flexi-loon aangeboden.

Solliciteren

Nicolas Claerhout
09 395 89 40
gent@fiftyfiveplus.be

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht