Als bar/zaalmedewerker sta je in voor het maken van de dranken/ijsjes, alsook voor het serveren van onze keukengerechten, opnemen van orders en afruimen/schoonmaken van de tafels.
Daarnaast help je ook met de afwas in de keuken en met de organisatie van de bar (aanvullen frigo's, sorteren leeggoed in de kelder).
Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen keuken en zaal.
Jouw profiel
Je kan om met pieken en dalingen.
Je ziet werk in en neemt initiatief.
Je bent klantvriendelijk en houdt van het maken van sociale contacten.
De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen
De glazen afwassen
De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren
De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten
De tafels, toog afruimen
De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen