Wij zijn op zoek naar iemand die een gevarieerde horecajob ziet zitten.
Je hebt een 4 dagen werkweek en bent 1 op de 2 weekenden vrij.
Het is noodzakelijk dat je zelfstandig kan werken en dat je van aanpakken weet.
Je zal op 2 van de 4 dagen het restaurant moeten openen en daarbij het ontbijt maken en klaarzetten.
Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van gasten, op en afdienen, afrekenen en de werkplek schoon houden.
Heb jij zin in een nieuwe uitdaging in een leuk team, geef ons dan zeker een seintje.
Leergierig
Kan zelfstandig werken
Vriendelijk
Klantgericht
Hands-on mentaliteit
Zeer gevarieerd werk
Arbeidsweek van 36 uren in 4 dagen
1 weekend op 2 thuis
je werweek ziet er als volgt uit:
Week 1
Maandag 10-21u00
Dinsdag 10-21u00
Zaterdag 6-14u00
Zondag 6-14u00
Week 2
Maandag 6u30 – 15u00
Dinsdag 6u30 – 15u00
Donderdag 10-21u00
Vrijdag 10-21u00
D. Vermeiren / K. Rademaker
092267432
personeel@drongen.valk.vom