Job 2 van 6


Report this listing

Solliciteren



all-round restaurantmedewerker


Functie

Wij zijn op zoek naar iemand die een gevarieerde horecajob ziet zitten.

Je hebt een 4 dagen werkweek en bent 1 op de 2 weekenden vrij.

Het is noodzakelijk dat je zelfstandig kan werken en dat je van aanpakken weet.

Je zal op 2 van de 4 dagen het restaurant moeten openen en daarbij het ontbijt maken en klaarzetten.

Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van gasten, op en afdienen, afrekenen en de werkplek schoon houden.

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging in een leuk team, geef ons dan zeker een seintje.

Jouw profiel

Leergierig

Kan zelfstandig werken

Vriendelijk

Klantgericht

Hands-on mentaliteit

  • Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten, ...)
  • De betaling voor de consumpties innen
  • De tafels, toog afruimen
    De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken
  • De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen
  • De glazen afwassen
  • De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren
  • De goederen ontvangen en ze opbergen (biervaten, flessenrekken, ...)

Aanbod

Zeer gevarieerd werk

Arbeidsweek van 36 uren in 4 dagen

1 weekend op 2 thuis

je werweek ziet er als volgt uit:

Week 1

Maandag 10-21u00

Dinsdag 10-21u00

Zaterdag 6-14u00

Zondag 6-14u00

Week 2

Maandag 6u30 – 15u00

Dinsdag 6u30 – 15u00

Donderdag 10-21u00

Vrijdag 10-21u00

Solliciteren

D. Vermeiren / K. Rademaker
092267432
personeel@drongen.valk.vom

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht