Functie
- Charcuterie afsnijden en verpakken
- Klanten bedienen
- Afrekenen
- Proper houden van je werkplaats
- Snijmachines schoonmaken
- Brood en gebak bedienen
- Bestelling klaarmaken
- Winkel aanvullen
Jouw profiel
- Ervaring binnen de charcuterie
Klantgericht zijn
Vriendelijkheid
Je kan goed met collega's overweg
Ervaring met charcuterie snijden is een pluspunt
Ordelijk en netjes werken
-
Betalingen ontvangen
-
De staat en bewaring van bederfbare producten controleren
Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen
-
De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren
-
De klant verwelkomen
De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten
-
Producten naar een afdeling brengen
Producten op rekken of schappen plaatsen
-
De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken
-
Producten in voorraad verpakken en etiketteren of de verpakking en etikettering controleren
-
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Aanbod
5 dagen werkweek, op donderdag ben je thuis (+ zaterdag of zondag)
Elk weekend werken maar is afwisselend een zaterdag of een zondag (tot 's middags)
Uren zijn telkens in shiften, ten vroegste 4u30 en ten laatste 18u30 ; het begin-uur is bespreekbaar indien de vroege shift vanaf 04u30 moeilijk ligt.
Solliciteren
Rita Addo
03 612 55 40
melsele@go4jobs.be