Functie
- verantwoordelijk afhaal broodjes en de bestellingen online
- bereiden en garneren van basis-gerechten
- minimum van mise en place keuken (versnijden groenten en vlees)
- nauw samenwerken met je verantwoordelijke om een optimale service te kunnen bieden
- doet bestellingen
- serveren van dranken en gerechten
- bijdragen tot een vlotte service en een hoge gastentevredenheid
- netjes houden van je werkplaats
- je hebt ervaring in de horeca en een grote liefde voor het vak
Jouw profiel
- ervaring in de horeca een pluspunt
- je bent stressbestendig en enthousiast
- je kan zelfstandig werken en werken aan een flink tempo
- je bent vriendelijk, sociaal en bent gepassioneerd in eten
- hygiëne en netheid vind je vanzelfsprekend
- je bent sterk klantgericht
-
De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, ...)
De bestelling opnemen
-
De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad, ...)
-
Voedingsmiddelen klaarmaken of opwarmen
Belegde broodjes, hamburgers, ... samenstellen en afwerken
-
Bereiden en/of opwarmen van: Brood
-
Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken
-
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer
-
Bestellingen leveren bij klanten
-
Betalingen ontvangen
-
Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten, ...)
-
Afwassen
-
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
-
Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes
-
Bereiden en/of opwarmen van: Salades
-
Bereiden en/of opwarmen van: Traiteurschotels (pizza's, quiches, ...)
-
Opdienen van gerechten aan tafel, op een bord
-
De bereiding van belegde broodjes, brood, ... plannen volgens de verwachte verkoop
-
De presentatie van producten en van warme en koude gerechten in een toonbank of op een buffet verzorgen
Het buffet of de toonbank in de loop van de dienst opnieuw aanvullen
-
De zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden
Aanbod
- vast contract na proefperiode
- goede verloning
- doorgroeimogelijkheden
- gezellige werksfeer
- lid van een professioneel enthousiast team
- een uitdagende en boeiende job
- uren variabel tussen 08.30u en 15u, één dag van 11u tot 18u.
- geen weekendwerk, geen feestdagen
Solliciteren
Wendy Vandermaesen
011451570
wendy.vandermaesen@telenet.be