Jouw taken en verantwoordelijkheden:
- Je staat dagelijks in voor de organisatie van de keuken en neem je leiding over het keukenteam.
- Je leidt de mis en place, de bereiding en presentatie van de gerechten.
- Je zorgt voor een vlotte en efficiënte service met je team en staat in voor een goede communicatie met de collega's van de bediening.
- Daarnaast denk je actief mee bij het ontwikkelen en verder uitwerken van recepten, het testen en proeven van nieuwe gerechten en het vernieuwen van de menu.
Bedrijfsprofiel:
Onze klant is een vleesrestaurant gelegen in Knokke.
- Je kunt je vlot aanpassen aan de noden van de situatie.
- Je bent gemotiveerd en toont een grote inzet.
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
- Je straalt positiviteit uit en geeft dit ook door aan je collega's.
- Een loon dat in lijn light met je kennis en ervaring. - Voordelen zoals maaltijdcheques, fietsleasing, filevrije omgeving, ... - Een voltijds contract voor onbepaalde duur. - Een uitdagende job in een sterrenzaak. - Opleiding in het restaurant in Sint-Idesbald waardoor je snel kan starten. - Meewerken aan een ambitieus groeiverhaal. - Vlees! Met een mooie personeelskorting. - Fun, een jaarlijks personeelsfeest, drinks met collega's, ... - Een topteam met enthousiaste werkvrienden.
- Voordelen zoals maaltijdcheques, fietsleasing, filevrije omgeving, ...
- Een voltijds contract voor onbepaalde duur.
- Een uitdagende job in een sterrenzaak.
- Opleiding in het restaurant in Sint-Idesbald waardoor je snel kan starten.
- Meewerken aan een ambitieus groeiverhaal.
- Vlees! Met een mooie personeelskorting.
- Fun, een jaarlijks personeelsfeest, drinks met collega's, ...
- Een topteam met enthousiaste werkvrienden.