de bereiding van belegde broodjes: broodjes afbakken en beleggen ;
onderhoud van werkmateriaal, de keuken en de frigo's ;
bijspringen waar nodig. saladbar in orde zetten, charcuterie snijden, bereiden van maaltijden, ...
Jouw profiel
Kennis van en ervaring met HCCP-regelgeving is een sterke plus!
Relevante ervaring met voeding is een pluspunt (broodjeszaak, grootkeuken, ...).
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Koken voor een doelgroep: Kinderen
Een soort product bereiden: Sandwiches
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
Aanbod
Je krijgt een tijdelijk contract tot einde schooljaar. Momenteel kunnen wij nog niet met zekerheid zeggen of verlenging naar volgend schooljaar toe mogelijk zal zijn.
Je werkt van 7.00-15.30 uur, maar dit is onderling bespreekbaar.