Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden voor cliënten en medewerkers en serveert deze aan een zelfbedieningstoog
Je staat in voor de schoonmaak van de keuken en de foyer
Je verwerkt na elk maaltijdmoment mee de vaatwas
Je voert de nodige voorbereidende taken uit voor het volgende maaltijdmoment
Jouw profiel
Jij zorgt voor:
Je gaat flexibel om met planning en werkmethodes
Je werkt steeds ordelijk en netjes
Je respecteert de voorschriften in verband met veiligheid en hygiëne
Je hebt bij voorkeur werkervaring in een professionele keukenomgeving en bent bijgevolg op de hoogte van de voedselveiligheidsvoorschriften
Je kan zelfstandig werken
Je werkt op een collegiale manier samen
Je respecteert de privacy van cliënten en draagt het beroepsgeheim hoog in het vaandel
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
De ingrediënten doseren en mengen
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
Aanbod
Bethanië zorgt voor jou door:
Contract van onbepaalde duur
Je werkt dagen van 8 uur in verschillende shiften tussen 6u30 en 19u30, weekends en feestdagen in beurtrol
Een boeiende job in een dynamische omgeving met top collega's
Verloning volgens de gangbare ziekenhuisbarema’s met overname van relevante anciënniteit
Voor extra voordelen, check onze websites: bethanie-emmaus.be Bij ons werken - Waarom kiezen voor Bethanië
Geldig tot en met
29/05/2023
Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Frédéric Van Riet
Adjunct-verantwoordelijke voeding en schoonmaak elim
frederic.van.riet@emmaus.be