Plaats Job
Aanmelden
Mijn Account
Uitnodiging
HOME
WERKZOEKENDEN
Sollicitaties
Curriculum Vitae
Zoekgeschiedenis
Favorieten
Jobalert
Uitnodiging
Dashboard
WERKGEVERS
Plaats job
Koks in Aziatisch restaurant-Sushi king Zandhoven
Voorpagina
Zoekresultaten
Job
Job
1
van
1
Report this listing
Solliciteren
Solliciteren
Toevoegen aan favorieten
Vooruit
Plaats
LIERSEBAAN 30
ZANDHOVEN
2240
Antwerpen
België
Contact
Danai Kasi
0485 64 03 96
Datum gepubliceerd
2024-04-11
Online to:
2024-06-10
EUR
20.00
HOUR
Koks in Aziatisch restaurant-Sushi king Zandhoven
ALS
Antwerpen
3 weken geleden
Functie
Als kok sta je in voor de bereiding van onze gerechten.
Je werkt samen met een ervaren chef.
Je houdt de keuken proper.
Je bereidt sushi, pad thai, yakisoba, curry's, gegrilde en andere warme vis- en vlees gerechten.
Je pakt eten in voor de take-away.
Jouw profiel
Je moet vis kunnen snijden zodat er een minimaal verlies is.
Je moet sushi kunnen bereiden.
Je hebt interesse in de Japanse en Thaise keuken.
Je kan je verstaanbaar maken ofwel in het Nederlands of in het Engels.
Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)
De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren
De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
De activiteiten van het personeel controleren
Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst
Menu’s opstellen
De tarieven voor gerechten opstellen
Gerechten bereiden: Japans
Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
Aanbod
Je ontvangt een verloning volgens barema.
Je krijgt werkkledij en werkmateriaal van het bedrijf.
Het betreft een functie met onmiddellijke indiensttreding.
Je werkt 5 of 6 dagen per week: vrijdag, zaterdag, zondag en maandag.
Andere werkdagen of de werktijden zelf zijn bespreekbaar met de werkgever.
Bovenop je verloning bieden wij je ook een vergoeding voor kosten voor woon-werkverkeer.
Je werkt even samen met een ervaren chef die je de werking binnen de keuken bijbrengt.
Je kan zo snel mogelijk starten.
Solliciteren
Danai Kasi
0485 64 03 96
Zandhoven@sushiking.be
Solliciteren
×
Nieuwe vacatures per e-mail?
E-mail
Frequentie
Dagelijks
Wekelijks
Om de 14 dagen
Maandelijks
Wat:
Waar:
×
Nodig je vriend uit via een sociaal netwerk of door een bestand te uploaden
Google
Yahoo
Outlook
File
x
Stuur deze taak naar uzelf of een vriend
Van email:
Naar email:
Commentaar (optioneel):