Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van koude keukenbereidingen uit
Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerkers
Je bereidt gerechten en maaltijden, volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche.
Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok.
Afvullen, dresseren en verpakken van koude gerechten
Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm.
Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting.
Bedrijfsinformatie
Onze klant is thuis in de grootkeuken, ze bereiden vaste dagschotels en verdelen deze naar verschillende winkelketens. Je zal er werken van maandag tot vrijdag in de vroege ochtendploeg.
Jouw profiel
Als keukenmedewerker:
heb je ervaring in de koude keuken en of traiteur
sta je in voor het toepassen van strenge HACCP normgen
ben je punctueel & gedisciplineerd werken
volg je uitgewerkte recepturen
heb je een eerste ervaring in het aansturen van collega's
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
De ingrediënten doseren en mengen
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
De activiteiten van een team coördineren
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Aanbod
Job van maandag tot vrijdag in de ochtendploeg, nooit weekendwerk !! Loon is bespreekbaar volgens ervaring . Er zijn doorgroeimogelijkheden tot productieverantwoordelijke .