Job 1 van 1


Report this listing

Solliciteren



Teamleader Kitchen - regio Antwerpen


Functie

Ter versterking van onze Woonzorgcentra te Antwerpen zijn wij momenteel op zoek naar een Chef Kok Een protagonist voor onze prachtige keuken! De Teamleader Kitchen plant, organiseert en controleert de bereiding en de verdeling van de maaltijden, met inachtneming van de procedures, de HACCP-normen en de ethische en deontologische regels. Hij geeft leiding aan het keukenteam, beheert het restauratiebudget en waakt over het onderhoud van het keukenmaterieel en van de keukenlokalen. Hij waakt over de kwaliteit van de maaltijden en de tevredenheid van de verbruikers.
  • Bereiding van de maaltijden, controleren van de bereidingen, organisatie van de werkzaamheden in de keuken, beheren van de arbeidstijd van de teams, waken over de vlotte bediening in de zaal en over de verdeling van de maaltijden in de kamers van de bewoners,…
  • Naleven van de hygiëneregels en erop toezien dat deze door het personeel in acht worden genomen, onderhouden van de keukenlokalen en het keukenmaterieel, waken over de opslag en de bewaring van de voedingsmiddelen, de nodige recepten voor het bereiden van de maaltijden ter beschikking stellen van het keukenteam,…
  • Leidinggeven aan het keukenteam, aanwerving, integratie, evaluatie, opleiding, beheer van de dienstplanning…
  • Beheren van de voedingswarenbevoorrading, controleren van de ontvangen leveringen, de kostprijs per dag bereken en opvolgen aan
  • Deelnemen aan de evaluaties en de opleidingen.

Jouw profiel

  • Goede kennis van de culinaire organisatie en productie
  • Een leidinggevende ervaring is gewenst
  • Goed beheer van de voedingskosten: bestellingen uitvoeren, voorraad beheren,…
  • Kennis van het controlesysteem FAVV
  • De regels betreffende voedselhygiëne kennen en naleven (HACCP-normen)
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren

Aanbod

We bieden jou een uitdagende en afwisselende functie aan in een stimulerende werkomgeving.

Daarnaast krijg je ruime kansen tot bijscholing zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Je maakt deel uit van een ervaren, geëngageerd en dynamisch team.

Voor deze functie bieden wij een voltijds contract van onbepaalde duur. We voorzien een marktconforme verloning die rekening houdt met anciënniteit en aangevuld wordt met verschillende extralegale voordelen waaronder een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en kortingen bij verschillende partners via ons “Benefits@work”-portaal.

Solliciteren