Job 1 van 1


Report this listing

Solliciteren



Souschef gezocht voor restaurant omgeving Roeselare


Functie


Stap in de wereld van gastronomische verfijning en word Souschef in ons unieke fine-dining grill restaurant!

Een Culinaire Oase in de regio Roeselare awaits.

Ben jij klaar om de grenzen van culinaire creativiteit te verleggen?

Sluit je aan bij ons gepassioneerde team en laat je culinaire vaardigheden tot bloei komen.

We bieden je een uitdagende job waar elke maaltijd een feest is en waar passie voor eten en vakmanschap samenkomen.

Dit ben jij

  • Beschikt over een koksdiploma of over de nodige ervaring (minimaal 2 jaar)
  • Hebt kennis van de hedendaagse technieken
  • Ben je innovatief, creatief en communicatief sterk
  • Ben je flexibel beschikbaar
  • Is gepassioneerd bezig met koken en eten en je hebt oog voor kwaliteit en detail.
  • Op drukke momenten blijf je kalm en bewaar je de rust in de keuken.

Dit doe jij

  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
  • Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Krijgt eigen input in samenstellen van menukaart
  • Als sous chef zelfstandig de taken van de chef overnemen als deze niet aanwezig is.
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)

Aanbod

Dit krijg je van ons

  • Een afwisselende job met een flexibel uurrooster
  • 5 op 7 werken en op woensdag en zondag vrij
  • Je komt terecht in een gezellig en leuk team
  • We streven naar een goede 'work life balance'
  • Voltijds contract onbepaalde duur
  • Je mag rekenen op een correcte verloning wat ter onderhandeling is met de uitbater.

Solliciteren

Schuitmaker Janine
02 588 17 70
Janine@cgv.be

Solliciteren