Verwerking van inkomende goederen tot consument verpakking;
Producten worden hoofdzakelijk intern gemaakt op de traditionele manier;
Algemeen beheer, toepassen van Hcccp normen;
In overleg met de groepsverantwoordelijke gericht naar doelstellingen toewerken.
Jouw profiel
Je hebt een relevant diploma van slager OF gelijkwaardig door ervaring;
Je bent commercieel ingesteld en klantvriendelijk;
Je bent nauwkeurig en resultaatgericht;
Je kan zelfstandig werken en een team werken;
Je ziet werk en kan goed met een mes overweg;
Je streeft naar topkwaliteit;
Je bent bereidt om van maandag t.e.m. zaterdag met één vaste vrije dag in de week. Indien je op zondag werkt, krijg je hiervoor een extra vrije dag door de week.
Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken
Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken
Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, ...)
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
De bestelling van de klant opnemen
De klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, ...
Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Schaap
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Lam
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Varken
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Kalf
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Rund
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Paard
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Gevogelte
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Konijn
Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, ...)
Ze in de toonbank plaatsen
Aanbod
Een voltijdse job met de nodige verantwoordelijkheid en afwisseling. Je komt terecht in een goed draaiende winkel met gemotiveerde en ervaren medewerkers.
Je werkt ineen 5-dagenstelsel. Dit betekent dat je 1 vaste vrije dag hebt en in een beurtrol bent voor de zondag.
Starten in een groeiend bedrijf in een familiale context.
Team van gemotiveerde en betrokken collega’s, een werkplek waar je geen nummer bent.
Mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw carrière.