Job 33 van 68


Report this listing

Solliciteren



Charcuterie medewerker supermarkt


Functie

Voor één van onze Carrefour Market in Lubbeek zijn we op zoek naar gemotiveerde, voltijdse verkoper - verkoopster - winkelmedewerker . Meer specifiek zoeken we een winkelmedewerker die interesse heeft in een functie als medewerker op de afdeling charcuterie, kaas, en traiteurproducten.

Functieomschrijving:

  • Je staat in voor de verkoop van de producten in de charcuterie toog;
  • Je staat in voor het versnijden en verpakken van producten (charcuterie en kaas);
  • Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van bestellingen;
  • Je vult de producten aan op jouw afdeling;
  • Je staat in voor de kwaliteitscontrole van de producten en de toepassing van de FIFO regels;
  • Je bewaakt de orde en netheid van jouw afdeling;
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de charcuterie van de klanten en helpt hen graag verder;
  • Je zet alle producten klaar voor de volgende dag.

Jouw profiel

  • Je hebt relevante EN stabiele ervaring in de voeding of in een supermarkt.
  • Je bent klantvriendelijk en staat steeds paraat met een lach.
  • Je kan heel goed plannen en bent stressbestendig.
  • Je bent flexibel in werkuren (tussen 7u en 19u) en weekendwerk is geen probleem.
  • Je spreekt, schrijft en begrijpt vlot Nederlands. Dit is belangrijk voor communicatie met klanten en collega's.
  • Je deelt jouw kennis en ervaring graag met de klant.
  • Je weet van aanpakken en je weet anderen te enthousiasmeren.
  • Je bent een people manager, een teamplayer doch ervaren genoeg om indien nodig kordaat op te treden.
  • Je hebt interesse in verse voeding.
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Gerechten versieren
    Fijne vleeswaren, traiteurschotels verpakken
    In de toonbank plaatsen
  • Producten verkopen
  • De voorraad ordenen en de producten uitstallen
  • De klant verwelkomen
    De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De bestelling van de klant opnemen
    De klant informeren over de fijne vleeswaren, traiteurschotels, ...
  • Goederen en producten ontvangen
    De levering controleren
  • Vlees inmaken, roken en bereiden
    Fijne vleeswaren en traiteurschotels bereiden
    Producten opslaan in een koelkamer
  • De productie plannen volgens de bestellingen, de voorraad en het seizoen
  • Betalingen ontvangen
  • De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden
  • Producten inventariseren
  • De staat en bewaring van bederfbare producten controleren
    Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen
  • Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren (leveringsdata, temperatuuropmetingen, lotnummers, ...)

Aanbod

  • Een voltijdse job met de nodige verantwoordelijkheid en afwisseling. Je komt terecht in een goed draaiende winkel met gemotiveerde en ervaren medewerkers.
  • Je werkt ineen 5-dagenstelsel. Dit betekent dat je 1 vaste vrije dag hebt en in een beurtrol bent voor de zondag.
  • Starten in een groeiend bedrijf in een familiale context.
  • Team van gemotiveerde en betrokken collega's, een werkplek waar je geen nummer bent.
  • Mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw carrière.
  • Een filevrije omgeving.
  • Stabiliteit voor de toekomst.

Solliciteren

Silvia Kolbaba
089410083
Silvia.kolbaba@orkari.be

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht