Job 1 van 1


Report this listing

Solliciteren



Flexi job - McDonald's Brugge centrum


Functie

McDonald's Brugge centrum is op zoek naar enthousiaste flexi's om het team te versterken voor de keuken of de zaal.

Je hebt keuze uit verschillende jobs naargelang je voorkeur en talenten. Hoe meer je kan, hoe meer afwisseling in de job.

- Keukenmedewerker : burgers bakken, sandwiches samenstellen, frietjes bakken, ...

- Host/Hostess : je zorgt voor een vriendelijke ontvangst van de klanten en je helpt hen bij de kiosken.

- Zaalmedewerker/kassa : je helpt de klanten verder aan de kassa, je bezorgt bestellingen aan tafel en staat in voor orde en netheid in de lobby..

Profiel

We zoeken gemotiveerde medewerkers die bereid zijn om bij te leren.

Je staat ook soms in voor de avondshift (sluiting). Eigen vervoer is hierbij belangrijk of in de buurt wonen. (bij een sluit is er vaak geen openbaar vervoer meer)

Jobgerelateerde competenties

  • Voedingsmiddelen klaarmaken, hamburgers, ... samenstellen en afwerken
  • THT / FIFO principe toepassen
  • Opdienen van gerechten aan tafel, op een dienblad
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata) Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Eenvoudige gerechten bereiden (ijsjes, dranken...)
  • De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, ...) en de bestelling opnemen
  • Bereiden van frieten en snacks
  • De lobby, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden
  • Betalingen ontvangen

Persoonsgebonden competenties

  • Zelfstandig werken
  • Samenwerken als hecht team
  • Klantgerichtheid
  • Leervermogen hebben
  • Contactvaardig zijn
  • Regels en afspraken nakomen

Aanbod

  • Goede verloning
  • Werkzekerheid
  • Toffe werkomgeving in een leuk team

Opleiding op de werkvloer

Jouw profiel

-
  • Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes
  • De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, ...)
    De bestelling opnemen
  • De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad, ...)
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer
  • De zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden
  • De bereiding van belegde broodjes, brood, ... plannen volgens de verwachte verkoop
  • Bestellingen leveren bij klanten
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Voedingsmiddelen klaarmaken of opwarmen
    Belegde broodjes, hamburgers, ... samenstellen en afwerken
  • Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken
  • Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks

Aanbod

-

Solliciteren