Als diensthoofd sta je garant voor een goede werking van de keuken en het personeelsrestaurant.
Je zorgt samen met een team van chef-koks, koks, keukenhulpen, medewerkers afwas en cafetaria, infodienst en diëtisten voor de coördinatie, de voorbereiding en een correcte kwalitatieve en kwantitatieve bereiding van de maaltijden volgens de laatste HACCP-normering.
Je bent verantwoordelijk voor de correcte portionering, kwaliteitsvolle verdeling en presentatie van de maaltijden. Je zorgt voor de opmaak van een gevarieerde menuplanning rekening houdend met de noden, wensen en gewoontes van de eindgebruikers.
Je zorgt voor de uitvoering van administratieve taken zoals inventarisatie, bestelling voedingsmiddelen, …
Jouw taak als leidinggevende omvat:
Je bent kok, bachelor of master in de dieetleer, hotel- of facilitymanagement met minimum 2 jaar ervaring als leidinggevende.
Leidinggeven, aansturen en coachen zit je in het bloed.
Je bent flexibel en stressbestendig. Je bent communicatievaardig. Je wil je engageren en bezit een dynamische en vlotte persoonlijkheid met zin voor verantwoordelijkheid en teamwork.
Je hebt bij voorkeur kennis en kunde van diëten, van bereidingsvereisten, van culinaire technieken en van de hygiëne-eisen eigen aan het beroep.
Je kan gedisciplineerd werken binnen een team, volgens procedures. Je kan zelfstandig werken. je bent discreet, diplomatisch, integer en klantgericht.
Je bent bereid bijscholingen te volgen.
Wij bieden je een boeiende functie in een uitdagende werkomgeving met tal van opleidingsmogelijkheden – een competitief salaris met aantrekkelijke extralegale voordelen.