Job 9 van 17


Report this listing

Solliciteren



Diensthoofd keuken (m/v/x)


Functie

Als diensthoofd sta je garant voor een goede werking van de keuken en het personeelsrestaurant.
Je zorgt samen met een team van chef-koks, koks, keukenhulpen, medewerkers afwas en cafetaria, infodienst en diëtisten voor de coördinatie, de voorbereiding en een correcte kwalitatieve en kwantitatieve bereiding van de maaltijden volgens de laatste HACCP-normering.
Je bent verantwoordelijk voor de correcte portionering, kwaliteitsvolle verdeling en presentatie van de maaltijden. Je zorgt voor de opmaak van een gevarieerde menuplanning rekening houdend met de noden, wensen en gewoontes van de eindgebruikers.
Je zorgt voor de uitvoering van administratieve taken zoals inventarisatie, bestelling voedingsmiddelen, …
Jouw taak als leidinggevende omvat:

  • Het beleid van het ziekenhuis vertalen naar de eigen afdeling
  • De organisatie van de activiteiten: roosterplanning, toewijzing van mensen en middelen op een geïntegreerde manier, dagelijks coachen, stimuleren en motiveren van de medewerkers; een open cultuur creëren op de dienst en zorgen voor een professionele en motiverende werksfeer; medewerkers stimuleren tot initiatieven en de ontwikkelings- en vormingsnoden van medewerkers detecteren en vormingsvoorstellen ondersteunen en opvolgen.
  • Het opvolgen van het personeelsbudget, investeringen, werkingsmiddelen. Medewerkers kostenbewust maken en toezicht houden op het efficiënt gebruik van de beschikbare middelen.
  • Een algemeen kwaliteitsbeleid voeren en vertalen naar medewerkers op de afdeling, kwaliteitsprojecten uitwerken, coördineren en opvolgen.
  • De organisatie van de multidisciplinaire samenwerking op de afdeling samen met artsen, diëtisten,…
  • Het positief uitbouwen van een netwerk binnen en buiten het ziekenhuis.

Jouw profiel

Je bent kok, bachelor of master in de dieetleer, hotel- of facilitymanagement met minimum 2 jaar ervaring als leidinggevende.
Leidinggeven, aansturen en coachen zit je in het bloed.
Je bent flexibel en stressbestendig. Je bent communicatievaardig. Je wil je engageren en bezit een dynamische en vlotte persoonlijkheid met zin voor verantwoordelijkheid en teamwork.
Je hebt bij voorkeur kennis en kunde van diëten, van bereidingsvereisten, van culinaire technieken en van de hygiëne-eisen eigen aan het beroep.
Je kan gedisciplineerd werken binnen een team, volgens procedures. Je kan zelfstandig werken. je bent discreet, diplomatisch, integer en klantgericht.
Je bent bereid bijscholingen te volgen.

  • Het jaarbudget opstellen
    Resultaten controleren
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • De dienstverlening coördineren en controleren
    De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit bewaken
  • De uitwerking van menu’s en restauranttarieven superviseren
  • Voorraden beheren
    Tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Aanwerving van personeel superviseren of uitvoeren

Aanbod

Wij bieden je een boeiende functie in een uitdagende werkomgeving met tal van opleidingsmogelijkheden – een competitief salaris met aantrekkelijke extralegale voordelen.

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht