Job 1 van 1


Report this listing

Solliciteren



hulpkok


Functie

  • treft alle voorbereidingen in de keuken: groenten en fruit wassen en schillen, brood versnijden, vlees en vis klaarzetten enz…
  • bereidt eenvoudige gerechten zoals sausen, dressings, sandwiches, soepen, salades, desserts, …;
  • ruimt op, poetst en zorgt steeds voor een propere werkplek:
  • ontvangt ingrediënten en kan ze correct opslaan;
  • bewaakt de voorraden en vult deze zo nodig aan.
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)

Aanbod

je werkt van 9 tot 17 of van 12 tot 21 uur

Solliciteren

Richard
info@pedroswaasland.be

Solliciteren