- lossen van cacaobonen volgens planning
- de levering controleren
- het productieproces controleren en bijsturen vanuit de controlekamer en in de productieruimte
- opstarten en bedienen van machines met verschillende parameters
- operationele storingen oplossen
Je werkt in wisselende ploegen vroege/late/nacht.
Bedrijfsprofiel:
De chocolade van Cote D'Or en Milka en de koekjes van LU kennen we allemaal!Wist je dat Mondelez in Herentals jaarlijks zo'n 68.000 ton koekjes en 26.000 ton chocolade produceert? Een sterk merk met al even sterke mensen aan boord! Zin om deel uit te maken van dit team?
- kennis van de geldende kwaliteitsvoorschriften, GMP en ISO-reglementering
- technisch inzicht
- zelfstandig kunnen werken
- aandacht voor veiligheid
- slagen voor de toelatingstesten
Wat bieden wij jou? - opleiding in het bedrijf - een toffe werkomgeving met ruimte voor zelfstandig werken - een job op lange termijn. Je start met week- en maandcontracten en schakelt later over op contracten bepaalde duur en onbepaalde duur. Een zeer mooie verloning min. 18.73€/uur + 11% ploegenpremie vroege/late + 30 % ploegenpremie nacht aangevuld met maaltijdcheques van 8.00 €/dag.
- opleiding in het bedrijf
- een toffe werkomgeving met ruimte voor zelfstandig werken
- een job op lange termijn. Je start met week- en maandcontracten en schakelt later over op contracten bepaalde duur en onbepaalde duur.
Een zeer mooie verloning min. 18.73€/uur + 11% ploegenpremie vroege/late + 30 % ploegenpremie nacht aangevuld met maaltijdcheques van 8.00 €/dag.