Job 1 van 1


Report this listing

Solliciteren



McDonald's Leopoldsburg Flexi medewerker


Functie

McDonald's Leopoldsburg is op zoek naar gepassioneerde en enthousiaste Flexi medewerkers om ons team te versterken in een fonkelnieuw restaurant !

Heb je reeds een Fulltime job of werk je minimum 30,4u en wil je graag bijverdienen na buiten je huidige werkuren of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving.

Je kan bij ons solliciteren voor een functie in de Service of Keuken.

In de service ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,...

In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

Wij zorgen voor de opleiding, jij voor het enthousiasme!

Interesse?

Laat ons zo snel mogelijk weten waarom jij de perfecte match bent voor deze job! Stuur jouw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@officehaenen.be en wij kijken er naar uit om van jou te horen!

Jouw profiel

-
  • Voedingsmiddelen klaarmaken of opwarmen
    Belegde broodjes, hamburgers, ... samenstellen en afwerken
  • Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes
  • De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad, ...)
  • Betalingen ontvangen
  • De zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden
  • Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken
  • Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks
  • De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, ...)
    De bestelling opnemen
  • Bestellingen leveren bij klanten
  • Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten, ...)
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Afwassen

Aanbod

-

Solliciteren