Job 72 van 95


Report this listing

Solliciteren



Zaalverantwoordelijke voor Nederlandstalig Hotel in Zwitserland of Oostenrijk


Functie

Als zaalverantwoordelijkeben je verantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het hotelrestaurant. Je stuurt een ploeg medewerkers aan. Je zorgt ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd in het restaurant kunnen doorbrengen en dat ze niets tekortkomen. Je werkt actief mee en verdeelt de taken in het team zoals: buffetten aanvullen, tafels afruimen en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Je taken bestaan onder andere uit:

  • Opmaken tafelverdeling .
  • Opmaken werkroosters
  • Onthalen van vakantiegasten in het restaurant en behandelen van vragen en opmerkingen.
  • Aansturen van een ploeg medewerkers (zowel seizoenswerkers als vrijwilligers).
  • Controleren van buffetten en de indekking van de tafels.

Jouw profiel

  • Je kan terugvallen op enkele jaren ervaring in de horeca , als hoofd- of bijberoep.
  • Je bent in staat om een ploeg medewerkers duidelijke instructies te geven en op een motiverende manier bij te sturen.
  • Je hebt inzicht in de werking van een zaal en kan de noden inschatten en bijsturen .
  • Je bent sociaal en communicatief aangelegd.
  • Je bent klantvriendelijk , ook op drukke momenten.
  • Je bent fysiek in orde om volle dienbladen te heffen en afstanden af te leggen.
  • Je hebt oog voor detail en netheid .
  • De activiteiten van een team coördineren
  • De dagelijkse werking organiseren en toepassen (uurroosters, onthaal van het publiek, gebruik van infrastructuur, ...)
  • De bediening in de zaal organiseren en controleren (opmaken van de tafels, samenwerking zaal-keuken, ...)
  • De reservaties noteren en de bezetting van tafels, zalen in het restaurant bijwerken
  • De planning van het zaalpersoneel opstellen
    De activiteiten en instructies over de teams verdelen
  • De tafels afruimen
    De zaal van het restaurant schoonmaken
  • De mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeuken
    De tafels klaarmaken voor de dienst

Aanbod

  • Een uitdagende job in een uniek vakantiekader.
  • Een contract van bepaalde duur (mei/juni 2024 tot september 2024) volgens de Belgische wetgeving.
  • Verloning volgens de geldende barema’s van de Belgische C.A.O. Horeca.
  • Je werkt 38 uur in een zesdagenweek.
  • Bijkomende voordelen: vervoer heen en terug, verblijf in all-inclusive, verzekering in arbeid en vrije tijd, kosteloze verzorging in de eigen medische dienst.

Solliciteren

Lore Bollen
02 616 15 01
personeelsdienst@intersoc.be

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht