Je biedt op een bekwame manier ondersteuning bij de voorbereiding, bereiding en distributie van de maaltijden.
Je verwerkt de afwas van de keuken en het restaurant op een correcte en efficiënte manier.
Je staat in voor het onderhoud van alle keukenruimtes en de daarin aanwezige machines en installaties, alsook alle materialen voor de distributie van voeding in huis.
Je gaat op een verantwoorde manier om met materialen, middelen en producten.
Je draagt bij aan een positieve teamgeest: je hebt oog voor het welbevinden van de collega's, je bent bereid om elkaar te helpen en voor elkaar in de bres te springen. Je toont begrip en toont respect voor ieders persoonlijkheid en werk.
Je leeft de regels na rond voedselveiligheid en de hygiëne.
Je voert uit en volgt de voorgeschreven werkinstructies en protocollen op.
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
De ingrediënten doseren en mengen
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
Een soort product bereiden: Vlees
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
Een soort product bereiden: Sandwiches
Een soort product bereiden: Sauzen
Een soort product bereiden: Ontbijt
Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
Aanbod
30.4 - jobtime bespreekbaar
Dagdienst: 7u30-16u
Weekend ½
Opstart juni-juli
Boeiende samenwerking met een hecht team in een moderne grootkeuken