Je bent verantwoordelijk voor het uitbaten en bereiden de maaltijden op een site gelegen te Mechelen
Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de keuken, volgt de middagdienst op alsook de kwaliteit van de prestatie
Je bent verantwoordelijk voor het culinaire en gevarieerde aanbod op de kaart en het volledige beheer van de uitbating
Je zorgt voor het commerciële beheer en draagt bij tot de commerciële ontwikkeling van het contact
Je doet het financieel beheer van uw site en streeft voortdurend naar een optimale kostenbeheersing (food & non-food)
Je bestelt voedingswaren via het intern systeem (Click ’n Buy), beheer van de voorraden alsook het beheer van de leveringen
Je controleert de leveringen en de stock (de FIFO, de DLC’s en DLU’s)
Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van een ploeg van een 3-tal medewerkers en het daarbij horende personeelsbeheer (opmaak uurroosters, etc.) en dit met aandacht voor motivatie en team spirit
Je zorgt voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP procedures
Je staat steeds in contact met meerdere gesprekspartners en zorgt voor de toepassing van onze contractuele verplichtingen
Je volgt een zero risk mindset en doet geen toegevingen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij
Jouw profiel
Je bent een creatieve duizendpoot die beschikt over een hotelschooldiploma
Idealiter heb je reeds een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie
Je hebt het nodige enthousiasme en motivatie om aan de slag te gaan in deze afwisselende functie
Je spreekt zeer goed Nederlands
Dankzij je persoonlijkheid en je ervaring op vlak van People Management kan je je ploeg coachen en motiveren alsook goede contacten leggen met de klanten en contactpersonen
Je bent sterk in het plannen & organiseren van je eigen werk
Je staat open voor veranderingen en hebt hoge aanpassingsvermogen
Je bent dynamisch, sociaal en flexibel
Je bent klantgericht, vriendelijk en commercieel
Je bent op de hoogte van de HACCP-wetgeving
Kennis van informatica is belangrijk
Je bent een teamplayer - One Team Approach
Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
Gerechten bereiden: Europees
De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
De activiteiten van het personeel controleren
De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst
Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
Aanbod
Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.
Werkplaats gevestigd te Mechelen
Een specifieke integratie
Een voltijds contract van onbepaalde duur. Je werkt van maandag tot vrijdag met werkuren tussen 7u en 15u06
Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg