Winkelslager Antwerpen
Functiegebied: Sligro-ISPC
WERK JIJ MET ONS MEE, HEB JE EEN PASSIE VOOR TOPKWALITEITSVLEES ÉN BEN JIJ EEN SLAGER DIE VAN VERKOPEN HOUDT? SLAGERIJEN KALDENBERG HEEFT DÉ BAAN VOOR JOU ALS WINKELSLAGER BINNEN SLIGRO-ISPC IN ANTWERPEN.
Slagerijen Kaldenberg is op zoek naar een enthousiaste Winkelslager binnen Sligro-ISPC. In de slagerij van Sligro-ISPC in Antwerpen ben je iedere dag bezig met het verwerken van topkwaliteitsvlees voor de klanten. Je hebt een commerciële drive, affiniteit met het werken in een winkel/groothandel en je houdt trends en noviteiten in de foodservicemarkt bij. Ga je gestructureerd te werk, ben je stressbestendig en wil jij Slagerijen Kaldenberg binnen Sligro-ISPC naar het volgende niveau helpen, dan zijn wij op zoek naar jou
Functieomschrijving
Als Winkelslager vervul je een functie met veel variatie. Zo houd je je dagelijks bezig met de voorraadbeheersing (bestellingen/retouren) en ben je samen met het team verantwoordelijk voor de winkelpresentatie (toonbank/koeling) om dit optimaal te onderhouden. Hierdoor moet je snel kunnen schakelen en anticiperen op de behoeften van de klant en de seizoensinvloeden, waarbij goede en commerciële communicatie richting de klanten van groot belang is. Tevens moet je de HACCP regels en handboeken bijhouden, onderhouden en naleven. Naast deze werkzaamheden ben je dagelijks bezig met het verkopen van vlees, producten en concepten aan klanten.
Deze dynamische functie, waarbij je goed kunt samenwerken en inspeelt op de behoeften van de klant om de juiste producten aan te leveren, zorgt voor een grote verantwoordelijkheid.
Kerntaken
Portioneren van vleesproducten
Verkoopklaar maken van vleesproducten
Commercieel presenteren van de afdeling
Rekening houden met de richtlijnen
Onderhouden van klantrelaties
Werven van nieuwe klanten
Optimaliseren van de omzet en marge
Beheren van de voorraad
Functie-eisen
Je bent commercieel naar klanten toe en speelt in op de behoeften van de klant
Kennis en ervaring (werkervaring en/of een slagersopleiding afgerond)
Vakbekwaamheid met rund-, lams-, kalfs- en varkensvlees
Goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal, zowel naar de klant als naar collega's toe
Rekening houden met hygiëne is bij jou vanzelfsprekend
Een hands on mentaliteit
Oplossingsgericht
Kunnen werken in teamverband
Uren: 38 uur per week
Locatie: Straatsburgdok-Zuidkaai 8, 2030 Antwerpen
Dienstverband: Vaste Jobs
Voordelen:
Werklocatie: Fysiek