Job 6 van 8


Report this listing

Solliciteren



Chef de Cuisine /patissier h/f/x service protocolaire


Functie

  • Garantir les prestations culinaires sur base des fiches techniques et de la satisfaction des convives
  • Suivre des règles d’hygiènes (HACCP) et suivre les procédures qualité
  • Assurer l’organisation et la préparation des couverts
  • Controle des stocks quotidien en respectant le "FIFO"

Jouw profiel

  • Formation professionnelle spécifique et /ou expérience minimale 5ans dans la fonction; Autonomie
  • Capacité d’organisation et de gestion de l'ensemble du processus de production culinaire inhérent à la fonction,
  • Maîtrise et respect des règles HACCP liées à la fonction
  • Sens de la discrétion et de la confidentialité
  • Gestion d'équipe
  • Commande et gestion des stocks
  • Avoir des notions en pâtisserie pour la création des desserts
  • Avoir une expérience de minimum 5 ans en tant que chef de cuisine.
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • Gerechten bereiden: Lokale of regionale specialiteiten
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Gerechten bereiden: Japans
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • Gerechten opdienen in de zaal
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
  • Gerechten bereiden: Gastronomische menu's
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • Meewerken aan de promotie van de organisatie (kookwedstrijd, beurzen, ...)
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
  • Gerechten bereiden: Vis- en schaaldieren
  • Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
  • Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen

Aanbod

Bedrijfsinfo

La Commission européenne est une institution essentielle de l’Union européenne dotée d’un pouvoir décision important. Elle est composée de 28 commissaires, un par État membre de l’Union européenne.


Nous vous offrons :

  • Un contrat intérimaire
  • Salaire selon barème
  • un horaire de travail du lundi au vendredi (jamais les week-end)

Un environnement de travail dynamique et international.

Solliciteren

Start People Inhouse EU
02 217 32 14

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht