Jouw taken:
je zorgt voor het vervaardigen van een uitgebreid assortiment patisserie
je staat in voor de afwerking van taarten en biscuits
je hebt oog voor een kwalitatieve afwerking van je producten
je staat in voor een perfecte hygiëne van je werkpost
je werkt in een vast uurrooster 15u-23u, op zondag van 13u tot 21u
Smaakt naar meer? Klik dan op de solliciteer knop!
Bedrijfsprofiel:
Al 70 jaar speelt de liefde voor brood en banket bij bakkerij Roelandt een grote rol in hun familie. Van dorpsbakkerij zijn ze uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande industriële bakkerijen met 4 vestigingen in België. Al het lekkers uit hun ovens, wordt gemaakt op basis van de oude recepten uit grootvaders tijd. Het respect voor het bakkersambacht willen zij graag aan de volgende generaties doorgeven. In combinatie met moderne productiemethodes blijven ze, ook in de toekomst, zorgen voor eindproducten met een hoge kwaliteit.
je hebt bij voorkeur reeds ervaring in een bakkerij als patissier
je bent bereid om bij te leren
je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal zodat je vlot kan communiceren met je collega's en de instructies kan begrijpen
minder weekendwerk in vergelijking met een artisanale bakkerij loon is bespreekbaar afhankelijk van ervaring je krijgt een voltijds contract van 38 uur per week je start in een groeiend bedrijf in een familiale sfeer waar iedereen elkaar kent na interimperiode krijg je een vast contract
loon is bespreekbaar afhankelijk van ervaring
je krijgt een voltijds contract van 38 uur per week
je start in een groeiend bedrijf in een familiale sfeer waar iedereen elkaar kent
na interimperiode krijg je een vast contract