Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerde, opgewekte team player met verantwoordelijkheidsgevoel.
Leiding kunnen geven aan een keukentem.
Ervaring met à la carte en feestzalen (banketten, menu's, recepties...)
Ervaring als Chef vereist.
- Liefde voor het vak met productkennis
- Opstellen van nieuwe menu's en suggesties
- Foodcost berekeningen, stockbeheer en bestellingen opmaken
- uurrooster keukenbrigade en afwasteam opstellen
- Operationeel meedraaien van mise-en-place tot service
- Zelfstandig kunnen werken
- gemotiveerd
- Nauw samenwerken met onze manager
- verantwoordelijkheidszin
- een opgewekte teamplayer
- hygiënisch
- verzorgd voorkomen
- Kennis van de HACCP en allergenen wetgeving.
- ZEER GOEDE VERLONING!
- een afwisselende job
- aangename werksfeer in een professioneel team
- uren overeen te komen / in samenspraak
- 38u. contract + overuren
- sluitingsdagen: Kerst (24/12), Middagen op zaterdagen, zondagen en feestdagen
Ivo Symons
015 21 21 85
info@passade.be