Kennis:
- Kennis van de oven en de machines.
- Kennis van interne procedures: HACCP, bedrijfsreglement en interne organisatie.
Technische vaardigheden:
- Manueel afstellen van de machines in de productie. Monteren en demonteren van machines.
- Hanteren van handgereedschap en handtranspalet.
- Onderscheiden van kleur-, geur- en smaakverschillen en verschillen in vastheid.
Communicatievaardigheden:
- Bespreken van de veranderingen in planning met de hiërarchie. Maken van afspraken en uitwisselen van informatie met de lijnverantwoordelijke verpakking/ vulafdeling omtrent de productie. Informeren van labo over afwijkingen. Melden van dreigend tekort aan grondstoffen aan magazijn. Geven van instructies aan de collega bakkers die hem ondersteunen. Signaleren van storingen aan technische dienst.
- Invullen van formulieren mbt de opspoorbaarheid van de producten, en diverse parameters betreffende kwaliteit en productie. Noteren van de voorgevallen pannes.
Bedrijfsprofiel:
Een gekend internationaal koekjesbedrijf met vestiging in Ertvelde.
- Heb je geen ervaring maar wel een technische diploma of technische kennis?
Dan kom je ook in aanmerking!
Doel:
- Bereiden van deeg of beslag volgens een bepaald recept, rekening houdend met de opgestelde planning en kwaliteitsnormen, en garanderen van een continue productie door het bewaken van de goede werking van de lijn en aanvoer grondstof.
Resultaatsgebieden:
- Maken van deeg of beslag.
- Opstarten en regelen van de productielijn.
- Opvolgen van de productie.
- Toezien op het ordelijk en proper houden van de werkomgeving.
3 ploegen
Vroeg : 05u tot 13u
Laat: 13u tot 21u
Nacht: 21u tot 05u
Aanbod: - Kleinschalige firma, gemoedelijke sfeer, je voelt je geen 'nummer'. - Mooie fabriek, nieuwe machines - Loon bespreekbaar Interesse? Bel snel 050 72 97 49 Randstad Eeklo
- Kleinschalige firma, gemoedelijke sfeer, je voelt je geen 'nummer'.
- Mooie fabriek, nieuwe machines
- Loon bespreekbaar
Interesse? Bel snel 050 72 97 49
Randstad Eeklo