Heb jij ervaring als kwaliteitsmedewerker of verantwoordelijke in de voeding?
Functie omschrijving:
Voor regio Westrozebeke zijn we op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke in de vleessector.
Taken:
- Je staat in voor het onderhoud en de continue verbetering van het kwaliteitssysteem.
- Je zorgt ervoor dat de
HACCP-richtlijnen
strikt nageleefd worden en neemt een trekkende rol in het
rapporteren
van kwaliteitsproblemen en het nemen van
corrigerende en preventieve maatregelen. - Je volgt het
kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid
op en optimaliseert dit. - Je
bereidt audits en inspecties voor
en begeleidt deze van A tot Z (klanten, certificatie, overheden, interne audits...). - Je analyseert
kwaliteitsgegevens
en vertaalt deze naar concrete acties op het vlak van
procesverbetering en risicobeheersing
. - Je werkt
procedures, werkinstructies en specificaties
uit, en zorgt dat deze correct geïmplementeerd worden. - Je coördineert acties naar aanleiding van
afwijkingen, klachten of non-conformiteiten. - Je ontwikkelt en ondersteunt
kwaliteitsplannen, opleidingsplannen en staalnameplannen
om ervoor te zorgen dat kwaliteitsnormen continu worden nageleefd. - Als
lid van het management team
zorg je voor de functionele aansturing van een Quality Controller en treed je in dialoog met externe partijen.
Profiel:
- Bachelor of master biochemie, voedingstechnologie of gelijkaardig.
- Kennis HACCP en microbiologie.
- Een eerste werkervaring in kwaliteit is een vereiste
- Kennis NL/EN (Fr is een plus).
Aanbod:
- Uitdagende functie in een familiaal voedingsbedrijf.
- Aantrekkelijke voorwaarden.
- Een heerlijk
bedrijfsrestaurant
met elke donderdag biefstuk friet op het menu.
Vacaturenummer: 26538
Solliciteren