in Oostende
Puur vakmanschap in alles wat we doen
Als je al meer dan 70 jaar in deze branche zit, komt vakmanschap vanzelf. Bij Morubel zijn we er trots op dat we een echte meester zijn in de verwerking van zeevruchten.
Morubel werd opgericht in 1954 en is gevestigd in de Belgische kuststad Oostende. Aanvankelijk zoutte en gedroogde het bedrijf vis voor export naar Afrika. Vandaar de naam Morubel: 'la Morue belge'.
In de jaren '70 gooide Morubel het roer om, omdat de EU quota oplegde en de vis minder overvloedig werd. De bestaande zout- en drooginstallaties werden vervangen door state-of-the-art koel- en vriesapparatuur.
Sinds de jaren '80 is garnalen steeds meer onze kernactiviteit geworden en werd duidelijk dat er grote investeringen nodig waren in moderne verwerkingstechnieken en machines.
De huidige productiefaciliteit werd gebouwd in 1993, met een volledige scheiding tussen low- en high-care zones en de implementatie van zeer strikte hygiënische procedures. Morubel was de eerste in de sector die ISO 9002 behaalde.
Administratief bediende FrigobelWegens drukte zijn we tijdelijk op zoek naar administratieve versterking op onze Frigobelafdeling.
Volgende zaken behoren hoofdzakelijk tot jouw takenpakket:
Graag 6u/dag werken, liefst maandag tem vrijdag, maar 4/5e is bespreekbaar.
Tijdelijk contract tem eind januari 2026