De zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden
Betalingen ontvangen
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer
De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, ...)
De bestelling opnemen
De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad, ...)
De bereiding van belegde broodjes, brood, ... plannen volgens de verwachte verkoop
De presentatie van producten en van warme en koude gerechten in een toonbank of op een buffet verzorgen
Het buffet of de toonbank in de loop van de dienst opnieuw aanvullen
Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks
Aanbod
Een veilige, respectvolle en inclusieve werkplek waar iedereen welkom is.
Je werkt bij een financieel gezonde Great Place To Work.
Uiteraard zorgen we voor een correct en aantrekkelijk salaris.
De kans om leiding te geven aan één van de plezantste teams van België.
Je hebt de vrijheid om je werk te plannen in functie van je privéleven.
Je krijgt echte verantwoordelijkheden met reële groeiopportuniteiten.
Elke dag een glimlach verzekerd! Daarvoor zorgt de supertoffe werksfeer
Vast contract na 2 jaar dienst.
Mogelijkheid om te starten via een individuele beroepsopleiding (IBO). Dit is een maatregel waarbij je opleiding in het bedrijf volgt van minimum 1 maand tot maximum 6 maanden waarbij werkloosheidsuitkering of leefloon behouden blijft + een opleidingsvergoeding. Dit kan ook voor vrije werkzoekenden en schoolverlaters zonder uitkering. Na de opleiding volgt een contract van onbepaalde duur. Meer info zie
IBO
.