- Mise-en-place van de zaal: schoonmaak, schikken van tafels en stoelen, leggen van linnen, plaatsen van bestek en vaatwerk, decoratie van zaal en tafels
- Mise-en-place van dienstmateriaal en buffet
- Noteren en organiseren van reservaties
- Ontvangst en bediening van klanten : menu- en dranken advies geven, toelichting geven over gerechten, bestellingen opnemen en doorgeven aan de keuken, dranken klaarmaken en bedienen, bestek aanpassen naar gelang de gerechten
- Instructies geven aan keukenpersoneel
- Serveren van maaltijden
- Afrekenen en omgaan met klachten
- Zorgen voor orde en netheid in de zaal
- Hoteldiploma en minimum 2 jaar ervaring
- Verzorgd voorkomen, klantvriendelijk en servicegericht
- Vloeiend in Nederlands en Frans, met basiskennis Engels
- Teamspeler met rijbewijs B
- Contract (38 uren per week) van onbepaalde duur
- Werkzekerheid binnen een succesvolle onderneming
- Aangename werksfeer met toffe collega’s
- Hospitalisatieverzekering na één jaar dienst
- Competitief salaris met extralegale voordelen
- Doorgroeimogelijkheden en training op de werkvloer
Jelle Verschaeve
0474815934
work@mira-events.be