Als hulp-chef bij Gran Duca restaurant in Antwerpen, helpt u de chef-kok bij het ontwikkelen van menu's en gerechten en beheert u dagelijkse keukenoperaties. U beschikt over een kennis van de Italiaanse of Franse keuken en culinaire technieken. U kan goed werken in een stressvolle omgeving.
* ervaring in de horeca-industrie, bij voorkeur in de Italiaanse of Franse keuken
* kennis van culinaire technieken en trends
* vermogen om te werken in een teamomgeving onder leiding van de chef-kok
* vermogen om warme en koude gerechten klaar te maken
* kennis van voedselveiligheidsvoorschriften en -procedures
* sterke communicatieve vaardigheden en vermogen om samen te werken met andere afdelingen
* bereidheid om buiten de normale werkuren te werken, inclusief weekenden en feestdagen
U wordt tewerkgesteld in een stijlvol en internationaal kader.
U wordt vergoed volgens de wettelijke normen (paritair comité 302, catégorie VII).
Wim De Ryck
+3232026800
deryck@hyllithotel.be