's ochtends serveer je 'breakfast sets', ontbijtmenu's, voor wie moeilijk kiezen kan.
Maar ook losse bereidingen als eggs benedict, toast-avocado die de klant zelf kan aanpassen met bijgerechten. Dat kan door een extra gekookt eitje of een gemengde salade zijn, maar ook een bordje oesters als de dag net iets feestelijker mag beginnen!
Jouw taken zijn voornamelijk bediening, afruimen en uistekende klantenservice bieden.
Bedrijfsprofiel:
De zaak kijkt met een internationale blik naar ontbijt, brunch en lunch.
- Je bent vlot in de omgang
- Je wil werken aan een hoog tempo
- Je woont in de regio Knokke
- Je werkt weekends, sluitingsdagen zijn op maandag en dinsdag (behalve op feestdagen)
Je komt terecht in een 'casual spot with an urban vibe' Uurrooster: ten vroegste opstarten om 7u (gaan om 8u open) tot max 16.30u
Uurrooster: ten vroegste opstarten om 7u (gaan om 8u open) tot max 16.30u