Functieomschrijving
Janssen - Geudens is een groeiend, ambitieus familiebedrijf in het hart van de Kempen
. Door onze groei, onder andere dankzij onze recente samenwerking met Carrefour, zijn we op zoek naar een ervaren productieleider.
Wij zijn opgesplitst in twee takken: Sinds 2023 is er
Janssen Geudens Foodservice
, waarbij we aan steeds meer supermarkten en horeca-zaken onze
ambachtelijke
specialiteiten leveren. Onze oorsprong ligt bij
Janssen Geudens Kipspecialiteiten
, 45 jaar geleden opgestart met kipspecialiteiten op markten.
Als productieverantwoordelijke (ma-vr) ben jij de productiemanager, de
leidinggevende
voor de vlotte verloop van onze productie, in ons
gloednieuwe atelier
. Als expert productieproces en -methodes ben je een teamleader en begeleid je jouw team van zo'n 10 à 15-tal collega's, je houdt contact met leveranciers (voorraad), verwerkt onze groothandel orders, helpt jouw team in de productie, en je bent als afdelingsverantwoordelijke productie de contactpersoon tussen het atelier en ons sales-team / HR-team / leveranciers / ...
De meeste van jouw uren spendeer je op de
werkvloer samen met jouw vaste teams
. Je doet ook een deel administratie: via Office-toepassingen (werkfiches in Word, checklists in Excel, ...) en staat ook in voor het bijhouden en verwerken van bestellingen, kwaliteitscontroles, ...
Als verantwoordelijke productieproces en -methodes krijg je
een takenpakket met enorm veel variatie
. Zo werk je met een heel uitgebreid assortiment: van kipproducten en gehaktproducten tot bereidingen (videe, gyros, ...), salades, varkensvlees, groenten en meer. Ook onze marktwagens worden nog dagelijks bevoorraad. We zijn nog steeds een
ambachtelijk
bedrijf met
veel handenwerk
, dus werken we niet met productielijnen.
Ook uniek in onze sector hebben we een kwaliteitsverantwoordelijke. Je werkt als afdelingsverantwoordelijke productie veel met haar samen om alles rond
voedselveiligheid (FAVV)
en
opleidingen
goed te laten verlopen.
Dit allemaal vormt
een unieke job waarbij je altijd actief bezig bent
. Daarom is deze functie ideaal voor mensen die
graag achter de schermen met hun handen werken
, maar wel op zoek zijn naar een functie met
leiderschap
en
ambitie
waar je samen met jouw team kunt groeien. Voor deze leidinggevende functie voorzien wij een marktconform loon.
Ons atelier ligt in de
Kemelbeek KMO-zone
in
Tielen
, waardoor je filevrij naar je werk kan.
Profiel
Voorafgaande
ervaring als productieverantwoordelijke / teamleader
is voor ons cruciaal. Welke sector specifiek is minder van belang. Natuurlijk is
affiniteit met voeding
wel heel belangrijk.
Een goede kennis van Nederlands is belangrijk, om vlot met jouw collega's te kunnen communiceren.
Professionele vaardigheden
Persoonlijke vaardigheden
Aanbod
Ons atelier is op dinsdag, woensdag en donderdag open van 8u tot 21u30. Daarom hoort er bij jouw uurrooster idealiter één avondshift bij (13:30 - 21:30), zodat er telkens iemand met de nodige ervaring aanwezig is om ons avondteam te begeleiden.
Onze collega's komen uit diverse sectoren: houtbewerkers, ijzervlechters, leerkrachten, verpleegkundigen... Je hoeft dus geen ervaring specifiek in de horeca te hebben om hier te kunnen starten, maar ervaring in voeding is uiteraard wel een pluspunt.
Wij werken enkel met vaste teams
(geen interim), dus je leert jouw collega's goed kennen.