Job 7 van 23


Report this listing

Solliciteren



Sous-chef Hasselt 38u


Functieomschrijving

U voert bereidingen uit en zorgt voor het schikken en presenteren van gerechten. U doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden.

1. Voorbereiding dienst :

  •  mise-en-place doen voor alle warme gerechten : soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades, desserten, patisserie 
  •  vlees braden, vis en gevogelte; allerlei sauzen bereiden
  •  bereidingen uitvoeren voor buffetten.

2. Tijdens de dienst :

  • bereiden en gerechten afwerken volgens bestelling; hierbij een bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode en werkorganisatie respecteren
  • schikken en garneren van gerechten op borden en schotels of in warm water baden (bain-marie), de portionering respecteren van de verschillende maaltijdcomponenten
  • letten op het optimaal grondstoffenverbruik, presentatie, smaak en kwaliteit
  • instructies geven aan keukenhelpers
  • op vraag van klanten, uitleg geven over de samenstelling van de gerechten.

3. Na de dienst :

  • de keuken opruimen
  • voedseloverschotten controleren en verwerken
  • kwaliteit en versheid van de produkten controleren
  • zorgen voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen
  • de koelkast en diepvries ordelijk en schoon houden
  • de voorraad controleren en zorgen voor de nodige bestellingen, kwaliteit en kwantiteit leveringen controleren, afwijkingen signaleren
  • werkinstrumenten en werkplaatsen schoonmaken
  • instaan voor orde, netheid en veiligheid in de keuken
  • respecteeren van de veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden
  • creatief zijn in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten of presentaties
  • instaan voor de menuplanning en de samenstelling van degerechten en menukaart, in overleg met de verantwoordelijke 

Uurrooster: (38u/week) Maandag tem vrijdag flexibel tussen 07u00 en 15u06

 

Profiel
  • Je hebt een passie voor keukenwerk 
  • Je hebt een relevante opleiding gevolgd of beschikt over gelijkwaardige ervaring 
  • Je hebt een goede kennis van HACCP-normen 
  • Je kan een team aansturen, ondersteunen en motiveren 
  • Je bent goed in communicatie en kan prioriteiten stellen 
  • Je hebt voldoende kennis van het Nederlands om de functie uit te kunnen oefenen 
  • Je bent punctueel en flexibel en komt elke dag met een glimlach naar het werk
Aanbod
  • Wij bieden kans op een vast contract , samen met mogelijkheden tot opleidingen en doorgroeimogelijkheden 
  • Een hospitalisatieverzekering , een groepsverzekering en kilometervergoeding 
  • Een veelzijdige functie binnen een bedrijf dat veel nadruk legt op een collegiale werkomgeving en het welzijn van onze medewerkers. ISS = “een plaats waar je kunt zijn wie je bent!” 
  • Je werkt in een internationaal bedrijf, met een professioneel imago en een sterk gevoel voor solidariteit, cultuur en waarden 

Ontmoeten we elkaar binnenkort?

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht