Meewerken in bar en zaal
Garanderen van de Hopspot-ervaring in lijn met de “hopspitality rules”
Onthaal klanten en begeleiding naar tafel
Oriëntatie bij keuze, verkoop op gastvrije manier, bestellingen opnemen
Serveren en presenteren van gerechten en dranken
Alle drankbereidingen maken en meedenken over het aanbod : bier, koffie, cocktails, wijn, limonades,...
Frigo’s aanvullen
Sporadisch kleine keuken
Opvolgen van HACCP-richtlijnen
Team lead café, brasserie, event of gastenkamers
Toezicht op faciliteiten : verlichting, geluid,…
Coördinatie : opstelling zaal, timing, leveranciers bij event, goede communicatie keuken-bar, controle kassa
Klantenservice : hospitality incorporeren, vragen beantwoorden, problemen oplossen
Personeelsbeheer : werkproces soepel laten verlopen, efficiënte werking, organisatie taakverdeling
Communicatie : leiden pre-brief / de-brief personeel en klant, vereisten en verwachtingen
Training tijdelijke krachten
Verwelkoming en begeleiding
Bijsturing en ondersteuning
Ondersteuning van het management
Klantcontact per mail en telefoon
Ontvangen van gasten op locatiebezoek
Klantgegevens up-to-date houden
Bestellingen en boodschappen van de bar
Controle HACCP
Sophie
0478742551
jobs@hopspot.be