Functie
Binnen WZC Huize Ter Walle in Menen zijn we op zoek naar een medewerker keuken voor een deeltijd
se tewerkstelling nl. 19/38.
Volgende taken behoren tot je takenpakket:
-
Je bereidt de broodmaaltijden voor het ontbijt en avondmaal voor;
-
Je werkt de warme maaltijden af;
-
Je portioneert de warme maaltijden;
-
Je verricht handelingen rekening houdend met keukenhygiëne en volgt hierbij de voorgeschreven procedures volgens de HACCP-normering;
-
Je wast de keukenbenodigdheden en het porselein af in de afwaskeuken;
-
Je onderhoudt en reinigt de keuken en de daartoe behorende lokalen.
-
We wensen te benadrukken dat de kookactiviteiten hier vrij beperkt zijn.
Jouw profiel
-
Er zijn geen specifieke kwalificaties vereist voor deze functie, maar een opleiding gevolgd hebben tot keukenmedewerker is weliswaar een pluspunt;
-
Je hebt een warm hart voor de oudere zorgvrager;
-
Je neemt een respectvolle en empathische houding aan naar zowel cliënten, collega’s, familieleden, …;
-
Je hebt respect voor de privacy van de cliënt en zijn/haar familie.
-
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
-
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
-
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
-
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
-
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
-
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
-
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Aanbod
- Je komt terecht in een voorziening met een
open en participatieve cultuur
waar je de kans krijgt je verder te ontplooien;
- De verloning gebeurt conform
IFIC
functieclassificatie;
-
Maaltijdcheques
;
- Relevante
anciënniteit
in de sector wordt overgenomen;
- Een
attractiviteits- en eindejaarspremie
en gratis
hospitalisatieverzekering
behoren tot het extralegale voordelenpakket;
- Je kan tegen een voordelig tarief ’s middags een
warme maaltijd
nuttigen in de bistro;
- Er wordt een
opleidingstraject
uitgewerkt in het kader van het onthaal van nieuwe medewerkers;
- Je krijgt tal van
kortingen
op reizen, mode, ontspanningsmogelijkheden, media, elektro en in diverse webshops via Benefits@work.
Solliciteren
Sarah Verschaeve
056521744
hoteldienst@htw.be