Job 5 van 5


Report this listing

Solliciteren



Keukenhulp/ Commis


Functie

Hoe zien jouw dagdagelijkse taken eruit?

  • Je verzorgt de voorbereiding en de koude mise-en-place:
    • Je controleert de voedingsmiddelen (versheid, gebruiksdatum, vuil, …)
    • Je maakt de ingrediënten gebruiksklaar (kuisen, wassen, schillen, versnijden, …)
    • Je verzorgt de dressage en samenstelling van de maaltijden
    • Je bereidt koude componenten van maaltijden (salades, desserts, …)
    • Je volgt hierbij strikt de beschikbare recepturen
  • Je staat mee in voor een ordelijke werkruimte:
    • Je ruimt mee op
    • Je zorgt voor de hygiënische bewaring van voedingsmiddelen
    • Je kuist het gebruikte materiaal
  • Je houdt steeds rekening met de geldende hygiëneregels (o.a. HACCP-regels) en veiligheidsnormen.

Jouw profiel

Wie zoeken we?

  • Je genoot een keukenopleiding of hebt reeds ervaring.
  • Je beheerst de basistechnieken voor de mise-en-place (vb. versnijden).
  • Je bent hands-on en bent in goede fysieke conditie, waarbij werken in een omgeving van 12°C geen probleem vormt.
  • Je hebt een degelijke basis Nederlands en/of Frans (geschreven en gesproken).
  • Je bent in staat om instructies en procedures, miv. hygiëne en recepturen nauwgezet op te volgen.
  • Zelfstandigheid, stiptheid en een oog voor detail zijn noodzakelijk.
  • Je bent stressbestending en houdt het hoofd koel onder druk.
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een professionele omgeving waar kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel gedragen worden;
  • Internationale werkomgeving op de luchthaven;
  • · Flexibiliteit is een must (weekend/ploegen werk), maar hiertegenover staan wel verschillende premies.
  • Loon volgens horecabarema’s, inclusief 13de maand (pro rata), Maaltijdcheques, Sociaal abonnement (100%) en groepsverzekering.
  • Langdurige tewerkstelling.

Solliciteren

Yannick Forton
02/723 7230
yforton@gategroup.com

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht