Job 17 van 17


Report this listing

Solliciteren



Keukenmedewerker - WZC Herdershove (Brugge, Sint-Pieters)




Word jij onze nieuwe collega?


Ben jij net als ons helemaal overtuigd van het belang van een lekkere en voedzame maaltijd? Wil jij jouw passie voor koken delen met onze bewoners? Dan is deze vacature vast iets voor jou

Als keukenmedewerker sta je in voor verschillende keukentaken:

  • Je ondersteunt bij de (voor)bereidingen van de maaltijden zoals het klaarzetten en voorbereiden van verse ingrediënten, versnijden van voedingswaren, aanstoven van groenten, bereiden van desserts en salades, klaarzetten van ontbijt en avondmaal.

  • Je bent mee verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van de keuken zodat deze hygiënisch en veilig blijft (poetsen, afwassen, afdrogen, afvalverwerking,…).

  • Je ontpakt en stockeert geleverde goederen en signaleert tekorten.

Op weekdagen liggen je werkuren tussen 7u en 17u. Ook in het weekend kunnen we beroep doen op jouw ondersteuning (1 op 2 weekends, werkuren tussen 6u45 en 15u).

Voel je het al kriebelen om ons keukenteam te komen versterken? Bezorg ons dan snel jouw gegevens



Wat wordt er van jou verwacht?


Kennis en vaardigheden:

  • Je hebt een diploma binnen de voedingssector (grootkeuken, hotel, horeca …) of hebt voldoende relevante ervaring.

  • Ervaring in een grootkeuken is een troef, maar niet noodzakelijk.

  • Je kent de HACCP-normen.

  • Je bent je bewust van het belang van een gezonde en duurzame voedselbereiding.

Persoonlijkheid:

  • Je kan goed zelfstandig werken, maar functioneert ook goed binnen een team.

  • Je legt vlot contacten en gaat in dialoog bij eventuele problemen.

  • Je bent stipt en kan goed omgaan met stresssituaties.

  • Je bent flexibel en dienstbaar.

  • Als christelijk geïnspireerde organisatie vinden we het belangrijk dat je open staat voor zingeving.



Wat bieden wij jou aan?
  • Contract van onbepaalde duur

  • Jobtime is bespreekbaar

  • Bij voorkeur onmiddellijke indiensttreding (is bespreekbaar)

  • Verloning volgens de IFIC barema's met maaltijdcheques (€7) en eindejaarspremie

  • Overname van relevante anciënniteit

  • Diverse personeelsvoordelen

  • Aangename werksfeer waar de nadruk op warme en persoonsgerichte zorg ligt, zowel voor bewoners als voor medewerkers

  • Stimulerend vormingsbeleid

  • Tewerkstelling in een groeiende vzw met doorgroeimogelijkheden binnen verschillende zorgvormen

  • Innovatieve werkomgeving

Heb je nog vragen omtrent deze vacature? Neem dan contact op met Marijke Berkers, coördinator voeding of

Plaats van tewerkstelling: WZC Herdershove, Oude Oostendsesteenweg 95, 8000 Brugge

Mis deze kans niet en solliciteer ten laatste op 7 december 2025.


Download bijlage(s)
  • Deze vacature als PDF

Solliciteren