Je bent verantwoordelijk voor het operationele tijdens jouw shift in het restaurant. Jouw operationele organisatie en personeelsmanagement gaan hand in hand.
Je begroet klanten met een glimlach die een tandpasta-advertentie waardig is, beantwoordt vragen en biedt een snelle en efficiënte service.
Je garandeert de tevredenheid van je klanten en je aarzelt niet om zelf de handen uit de mouwen te steken.
Tijdens jouw shift, ben jij de verantwoordelijke en rapporteer je aan de store manager.
Samen met de store manager, geef jij leiding aan een team van 15 à 25 personen, allemaal zo vers als onze ingrediënten.
Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van je shift en de dagelijkse planning.
Uiteraard garandeer jij mee de naleving van kwaliteits- en veiligheidsnormen.
Jouw profiel
Je hebt het horecaspel bij voorkeur al een beetje leren spelen.
Je weet dat bij Burger King de klant koning is.
Je kent het woord ‘stress’ niet.
Je blinkt uit in het operationele.
Geduldig en nauwgezet als een archeoloog weet je altijd oplossingen te vinden.
Je bent punctueel en neemt initiatief.
De organisatie commercieel en administratief opvolgen
De activiteiten van teams superviseren
De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit controleren
Producten controleren bij de levering (kwaliteit, kwantiteit, staat)
Toezicht houden op het opbergen en opslaan (koelkamer, diepvries, ...)
Basisonderhoud van ruimtes en uitrusting superviseren
Kassabedragen tellen
De werking opvolgen
Waken over de klanttevredenheid
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Aanbod
Een uitdaging die jouw passie voor een hecht team zal doen ontbranden.
Een intensieve training in het restaurant.
Een verantwoordelijke functie onder de supervisie van de assistent manager.
Interessante ontwikkelingsperspectieven.
Een aantrekkelijk salaris.
Contractuele uren in overleg te bespreken (Voltijds of deeltijds naar keuze).