Als polyvalent horecamedewerker bij Le Pain Quotidien ben je een echte ambassadeur van het merk en draag je de waarden uit in ons restaurant op Brussels Airport
Je zorgt ervoor dat de gasten niets te kort komen en kunnen genieten van een Top-service.
Je werkt de bestellingen af via een vooropgestelde tijdslimiet.
Je informeert de klanten over de samenstelling van gerechten. Je hebt een goede kennis van onze menukaart en assortiment. Je staat eveneens mee in voor het dagelijks onderhoud en schoonmaak van het restaurant.
Je rapporteert rechtstreeks aan de Teamleader
Jouw profiel
Wat verwachten wij van jou?
Je bent klantgericht en haalt uw energie uit teamwork.
Je bent proactief.
Je blijft kalm tijdens piekmomenten of onverwachte gebeurtenissen.
Je hebt een passie voor de horeca en een positieve instelling.
Je hebt een uitpuntende hygiëne.
Je bent flexibel en werkt volgens een variabel uurrooster waarbij zowel vroege als late shiften aan bod komen. Je werkt ook in het weekend en op feestdagen.
Je kunt je met eigen vervoer gemakkelijk verplaatsen naar Brussels Airport ook als het openbaar vervoer nog niet beschikbaar is.
De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad, ...)
De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, ...)
De bestelling opnemen
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer
Bereiden en/of opwarmen van: Salades
Bereiden en/of opwarmen van: Traiteurschotels (pizza's, quiches, ...)
Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes
Betalingen ontvangen
De zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
De presentatie van producten en van warme en koude gerechten in een toonbank of op een buffet verzorgen
Het buffet of de toonbank in de loop van de dienst opnieuw aanvullen
De bereiding van belegde broodjes, brood, ... plannen volgens de verwachte verkoop
Opdienen van gerechten aan tafel, op een bord
Bereiden en/of opwarmen van: Brood
Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken
Voedingsmiddelen klaarmaken of opwarmen
Belegde broodjes, hamburgers, ... samenstellen en afwerken
Aanbod
Wij bieden je een deeltijds contract aan van 28u/week Verloning volgens categorie 3 = 14,4539 euro bruto per/u Hospitalisatieverzekering na 6 maanden dienst Groepsverzekering Ecocheques Maaltijd Eindejaarspremie en vakantiegeld Collectieve bonus Uurrooster voor een volledige maand die bekend gemaakt wordt de 24ste van de vorige maand zodat jouw privé-werk balans in evenwicht is Wij serveren jou een boeiende en gevarieerde job, met een flinke portie verantwoordelijkheid. Je krijgt de nodige opleidingen en alle kansen om je zo goed mogelijk te ontplooien!