In de job als traiteurmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de traiteurafdeling in onze supermarkt. Je hebt een passie voor voedsel en bent in staat om smaakvolle gerechten te bereiden volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Je taken omvatten onder andere:
Het bereiden van diverse traiteurgerechten, waaronder salades, warme maaltijden en hapjes
Zorgen voor kwaliteit en versheid van alle producten in de traiteurafdeling
Klanten adviseren over producten, gerechten en eventuele speciale verzoeken
Het op peil houden van de voorraad en zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van de producten
Het naleven van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften
Bedrijfsinformatie
Onze klant is een mooie supermarkt in de regio van Zottegem. Je komt terecht in een hecht en warm team.
Jouw profiel
Wie zoeken we voor deze vacature van traiteur medewerker?
Ervaring in een soortgelijke functie in de voedingsindustrie is een pluspunt
Passie voor koken en oog voor detail bij de presentatie van gerechten
Klantvriendelijk en communicatief
Teamspeler met een flexibele instelling
Kennis van hygiëne- en voedselveiligheidsnormen
Bereid om in het weekend te werken en op te starten vanaf 7.00 u
De bestelling van de klant opnemen
De klant informeren over de fijne vleeswaren, traiteurschotels, ...
Een soort product bereiden: Kant-en-klaargerechten (gegratineerde gerechten, zuurkool, ...)
Een soort product bereiden: Fijne vleeswaren (gezouten voedingswaren, patés, bloedworsten, ...)
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Een soort product bereiden: Gezouten traiteurproducten (hapjes, koude, warme voorgerechten, ...)
Gerechten bereiden met: Rundsvlees
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Gerechten versieren
Fijne vleeswaren, traiteurschotels verpakken
In de toonbank plaatsen
Gerechten bereiden met: Vlees van gevogelte
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
Gerechten bereiden met: Kalfsvlees
Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
Gerechten bereiden met: Varkensvlees
Gerechten bereiden met: Schapenvlees
Gerechten bereiden met: Vlees van konijn
De productie plannen volgens de bestellingen, de voorraad en het seizoen
Vlees inmaken, roken en bereiden
Fijne vleeswaren en traiteurschotels bereiden
Producten opslaan in een koelkamer
Producten verkopen
Gerechten bereiden met: Lamsvlees
Aanbod
Wij bieden voor deze vacature:
Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving
Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Correcte verloning
Een voltijds bediende contract (36.5 uur) en werkuren tussen 7.00 u en 18.00 u