Fake of niet-bestaande vacatures op Vindazo?

Fake of niet-bestaande vacatures op Vindazo?

Heeft u op de website van Vindazo een vacature gezien die eruitziet alsof hij niet echt is? Laat het ons dan alstublieft even weten! Het kan hierbij onder meer gaan om een job waarbij het salaris niet realistisch is, een vacature waarbij onvoldoende achtergrondinformatie vermeld wordt of bijvoorbeeld een vacature waarbij het lijkt te gaan om een vervelende zaak als oplichting of discriminatie. Gebruik voor het doorgeven van de bewuste job bij voorkeur de Rapporteren-knop. Deze knop kunt u overigens ook gebruik wanneer u een vacature ziet die niet meer actueel is.

Op onze website kunt u vele duizenden beschikbare vacatures vinden. Vindazo kan alleen een succes zijn en blijven als al onze vacatures daadwerkelijk kloppen en er geen onjuiste, onduidelijke of onrealistische jobs op staan. Daarom maken we ook graag gebruik van uw oplettendheid. Brengt u een bezoekje aan onze job site en ziet u iets wat niet correct is? Door direct de vacature bij ons aan te geven kunnen onze specialisten er onmiddellijk mee aan de slag gaan en de foutieve vacature offline halen. Het rapporteren is slechts een kwestie van twee muisklikjes en helpt om onze website nog beter te maken voor onze bezoekers. Bij de rapportage van een job kunt u ook aangeven wat de reden is dat u de vacature wilt melden.

U vindt de knop voor het rapporteren van een job ofwel bovenin aan de linkerzijde van de vacaturepagina ofwel helemaal onderaan de pagina. Bij het rapporteren kunt u een omschrijving toevoegen. Dit helpt ons bij het beoordelen van de bewuste vacature en zorgt er ook voor dat uw bericht sneller kan worden afgehandeld.

We kunnen ook vacatures in bulk verwijderen, bijvoorbeeld als het gaat om meerdere jobs van één specifiek bedrijf. Hiervoor kunt u het beste even een mail sturen naar Vindazo.