Job 32 van 102


Report this listing

Solliciteren



Zelfstandige kok


Functie

Voor een gezellige brasserie in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een enthousiaste kok die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken.

  • Het voorbereiden van zowel koude als warme gerechten
  • Het klaarmaken van desserts
  • Je werkt mee aan de dagelijkse mise en place
  • De keuken helpen opruimen na service

Jouw profiel

  • 5 jaar ervaring in een brasserie-keuken
  • Zelfstandig gerechten kunnen voorbereiden
  • Je bent flexibel (ook weekendwerk)
  • Je bent gedreven en denkt graag mee
  • Hygiëne is belangrijk voor jou
  • Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • Gerechten bereiden: Gastronomische menu's
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Gerechten bereiden: Vis- en schaaldieren
  • Gerechten opdienen in de zaal
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Gerechten bereiden: Lokale of regionale specialiteiten
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Gerechten bereiden: Japans
  • Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
  • Meewerken aan de promotie van de organisatie (kookwedstrijd, beurzen, ...)
  • Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)

Aanbod

  • Vast contract na een positieve inloopperiode
  • Voltijdse tewerkstelling
  • Een enthousiast team dat elkaar graag helpt
  • Een prettige, energieke en zomerse werksfeer
  • Loon volgens ervaring

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht