Job 36 van 73


Report this listing

Solliciteren



Verkoper/verkoopster/bediende charcuterieafdeling


Functie

Voor onze beenhouwerij en traiteurafdeling Jules' Butchery zijn we op zoek naar een extra medewerker.

Binnen Jules' Butchery hebben we onze eigen beenhouwers die steeds op zoek gaan naar kwaliteit. We hebben onze medewerkers die dagelijks verse bereidingen klaarmaken. Ook de bedieningstoonbank is een belangrijk onderdeel van onze beenhouwerij.

Als medewerker in Jules' Butchery kom je in een afwisselende job terecht. Je helpt mee inpakken, je maakt bepaalde bereidingen (pizza's, belegde broodjes, smeersalades...), je beheert mee de stock, je ontvangt leveringen, je bedient klanten aan de toonbank (enkel charcuterie, kaas en traiteur, geen vers vlees), je kan meehelpen opstarten en/of afsluiten, je ondersteunt degustaties in de winkel... variatie is een troef in deze functie. Maar je staat er niet alleen voor, samen met je team realiseer je mooie dingen.

Idealiter heb je al een eerste ervaring in een beenhouwerij, in een bedieningstoonbank of ergens in de keuken, maar het is geen must. Je kan werken in het weekend volgens een vast schema. Je woont in de buurt.

We bieden een vast uurrooster (36,5u) met veel vrije momenten.

Ben jij de enthousiasteling die we zoeken? Wil je graag vrijblijvend kennis maken en eens horen of dit iets voor jou kan zijn? Twijfel dan niet, neem contact op en we nemen je mee doorheen een supermarkt met een historiek sinds 1967.

Jouw profiel

Je bent collegiaal en klantvriendelijk.

Je hebt een verzorgd voorkomen.

Je bent bereid om in het weekend te werken, volgens een vast ritme.

Ervaring is geen must, maar wel een pluspunt.

Je spreekt vloeiend Nederlands

  • Producten inventariseren
  • De staat en bewaring van bederfbare producten controleren
    Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen
  • Voedingsmiddelen bereiden
  • Sandwiches en salades bereiden (samenstellen, verpakken, ...)
  • De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden
  • Verse producten (volledig, in sneden, ...) verpakken voor de zelfbedieningsafdeling of voor bestellingen (kleine gebakjes, buffet, ...)
  • Vis, schelpdieren en schaaldieren bereiden en op ijs leggen (uithollen, fileren, ontschubben, ...)
  • Goederen en producten ontvangen
    De levering controleren
  • De voorraad ordenen en de producten uitstallen
  • De klant verwelkomen
    De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren (leveringsdata, temperatuuropmetingen, lotnummers, ...)

Aanbod

We bieden een vast uurrooster (36,5u), met veel vrije momenten.

Goede work/life balance

Parttime is ook mogelijk.

Solliciteren

Mélanie Loosveldt
056 777 457
melanie@medelo.be

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht