Job 1 van 1


Report this listing

Solliciteren



Hostess - Guest Experience Leader (Burcht)


Functie

Organisatie

Werkt operationeel in de zaal en hangt hiërarchisch af van de Assistant Restaurant Manager en de zaakvoerder

Doel

  • Service naar de klanten toe
  • Onthalen en bedienen van de klanten, bestellingen opnemen.
  • Opruimen van de zaal en in orde houden van de toiletten.
  • Respecteren van interne kwaliteitsnormen en hygiëne standaards.

Hoofdtaken

  • Klanten onthalen in de zaal
  • Bestellingen helpen opnemen op de kiosk
  • Instaan voor het hospitality van de gasten en helpen waar nodig
  • Instaan voor algemeen onderhoud: tafels afruimen, zaal in orde houden

Profiel

  • Opleiding en ervaring zijn niet vereist
  • Klantvriendelijk
  • Flexibel: bereid te werken op zaterdag, zondag en ‘s avonds
  • Dynamisch, leergierig en werklustig
  • Teamwork
  • Stressbestendig
  • Sociaal vaardig zijn

Aanbod

  • Opleiding on the job
  • Correcte verloning
  • Deeltijds/Voltijds werk

Jouw profiel

-
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten, ...)
  • Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken
  • De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad, ...)
  • Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks
  • Betalingen ontvangen
  • De zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden

Aanbod

-

Solliciteren