- kassa en klanten bedienen
- gerechten maken
- menu samenstellen
- afwassen
Bedrijfsprofiel:
Je komt terecht in een hogeschool van Geel waar je de menu gaat samenstellen en bereiden voor de studenten.
- je kent de HACCP-regels
- je bent gemotiveerd, betrouwbaar en leergierig
- je staat open voor feedback
- je werkt met variabele uren tussen 7u en 16u - na een proefperiode krijg je de kans om op de vaste planning te staan en op lange termijn een vast contract te krijgen
Jobgerelateerde competenties:
- groenten en fruit wassen en schoonmaken
- de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
- bestellingen plaatsen
- koken voor een doelgroep: kinderen
- de activiteiten van een team coördineren
- de ingrediënten doseren en mengen
- het werkblad en het keukengerei klaarmaken
- toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
- je werkt met variabele uren tussen 7u en 16u - na een proefperiode krijg je de kans om op de vaste planning te staan en op lange termijn een vast contract te krijgen
- na een proefperiode krijg je de kans om op de vaste planning te staan en op lange termijn een vast contract te krijgen